Sabrina och Matija

  0.00


Sabrina & Matija
När vi vandrar på stranden hand i hand hör vi vågornas brus och vindens sus. I livets gång hör vi kärlekens sång. Vi vandrar över ängen ja överallt tillsammans. Låt oss vandra hand i hand genom kärlekens land. För evigt du och jag.
Charlotte HögbergSabrina Vojin , 23 år
Ekonomiassistent

Matija Stanisic, 26 år
Egen förtagare

Paret är bosatt i Malmö

Vi möttes..

för drygt 11 år sen år 1998, då vi blev vänner på Värner Rydéns skolans skolgård. Sabrina var där med sin dåvarade tjejkompis Pernilla och Matija kom med Kulle som skulle träffa Pernilla. Matija hade långt hår och en kamdiadem i håret, och hans blåa ögon lyste upp hela kvällen. Men det var inte då vi blev ett. Vi blev kompisar med en gång och det fortsatte ända till år 2005, det året i Mars blev vi ett par. Knstigt att bästa kompisar kan hitta vägen att börja älska varandra? Jo det höll vi med om, och vi ville allt än att förstöra vårt vänskap som vi hade byggt upp i så många år, men båda två var väl medvetna om detta men vill ändå förstätta, ge oss en chans...

Vi förlovade oss..

på Utsiktsplatsen vid Öresundsbron. Matija hämtade Sabrina och sa till henne; - Jag ska bara visa dig någonting, inget speciellt!
Han körde under själva öresundsbron och där tog han fram en ishink med champange och två champangeglas. När Sabrina såg det frågade hon honom: - Vad är det vi firar? - Inget speciellt, jag ville bara säga att jag älskar dig. Svarade Matija.
Sabrina misstänkte ingeting, men tiden gick och Matija blev mer och mer nervös, och då började Sabrina ana lite, men var fortfarande osäker... tills Matija slutligen gick ner på ett knä och sa: - Sabrina, o vrei sä te märiti cu mine? (på rumänska, sabrina vill du gifta dig med mig?) Sabrina började gråta, glädjetårar var det visst! Vi firade det med massor av glädje... Jelena som är Matijas syster bad oss snarst ta oss till henne, när vi kom dit stod hon med en champang i handen och ordnat så att det spelar en jättefin låt i högtalarna och så grät även hon.
Det var jätte fint och romantiskt och över all förväntan...Sänd ett meddelande till paret:

Ditt namn:


Visuell CAPTCHA

Ange ovan visuell kod, det ska vara 5 tecken (antispam-funktion):

Meddelande till paret:Paret har haft 1401 besök på denna förlovningssida sedan 2009-10-05 .