Gästbok

IochK    Offline    
Anmäl inlägget
Sön 20 maj 2012 21:28

Lycka till med all planering inför den stora dagen


mimi00 (Avregistrerad)    Offline    
Anmäl inlägget
Ons 25 apr 2012 17:38

Hej, var hittade du de inbjudningskorten? Jättefina! Pris?


fresan    Offline    
Anmäl inlägget
Tis 20 mar 2012 08:05

Han kommer från Karlskrona, inbiten sådan.. =)
Jag är imponerad av er som kommer laga maten till så många gäster. Vi kommer som sagt bara vara runt 40 och jag kommer aldrig orka stå med det. Så för oss blir nog catering, vet bara inte från var.. Det är väl det som är nackdelen med att inte komma från staden, man vet inte så mycket och man har inga kontakter. Vet du tillexempel någon bra och billig frisör att rekommendera? =) Alla tips mottages tacksamt!
Förstår att ni behöver 3 stycken som hjälper er, men 3 vänner ska jag nog lyckas skrammla ihop så det är lugnt. =)


fresan    Offline    
Anmäl inlägget
Mån 19 mar 2012 18:30

Våra planer är inte så hemliga längre men visst, lite integritet bör man väl ha på nätet.. :) Jag o min blivandes är nog lite ovanliga, vi bor inte ihop och kommer inte göra heller.. Jag bor nu varannan vecka i Oskarshamn tillsammans med min son, då är min blivande hemma i Karlskrona med sin son. Den andra veckan bor vi ihop i karlskrona, så halv-sambos kanske.. Men vi har ett ganska långt förflutet så vi känner varandra väl o har nog accepterat läget liksom.. Så jag kommer ju inte från Karlskrona.. Jag är 83:a så vi är typ lika gamla då ju, min kille är åtta år äldre.. Jag jobbar i Kalmar så jag kan pendla från båda hållen och så är jag nog tyvärr inte roligare än så.. :)


fresan    Offline    
Anmäl inlägget
Mån 19 mar 2012 08:31

Åh vad roligt! Jag tyckte att allt kändes mer verkligt när man väl hade bokat kyrkan, liksom att då är det försent att ångra sig! =) Vilken kyrka och lokal blir det? Blir ni många? Jag tror faktiskt att vi klarar oss på två som hjälper till med maten, vi har inte ett så stort bröllop - vi blir nog ca 40 personer.
Berättade om vår ide för min blivande igår, och han verkade bli lite nervös.. =) Typ tänk om det är folk jag känenr (ni alltså) eller om det är folk som jag inte direkt är vän med osv osv osv.. =) Men när jag sa att vi skulle spara pengar på detta upplägg så blev han glad igen, det behövs uppenbarligen inte så mkt för att göra dem nöjda! =)


fresan    Offline    
Anmäl inlägget
Sön 18 mar 2012 16:00

Hej! Skriver här istället! :) Skriver från mobilen om det ser konstigt ut, bara så du vet.. Hur går det med ert planerande då? Jag såg att det var ett tag till men va fasen, det är bra att vara ute i god tid! Vi ska som sagt bara knappt sex månader kvar o har knappt planerat nånting, mer än kyrka o lokal och det bokade vi förra veckan. Vi har nog väntat in i det sista för att se till så att ekonomin går ihop och nu konstaterade vi nog att den inte gör det men att vi struntar i det helt enkelt!


Amanda547 (Avregistrerad)    Offline    
Anmäl inlägget
Sön 4 mar 2012 22:53

Hej. klänningen du har på din profilbild vet du vilket märke det är på den?


Mrs Ida (Avregistrerad)    Offline    
Anmäl inlägget
Tis 4 okt 2011 17:24

varsegod


Mrs Ida (Avregistrerad)    Offline    
Anmäl inlägget
Tis 4 okt 2011 14:50

Lycka tilll med blivande bröllopet


Emblas Mamma (Avregistrerad)    Offline    
Anmäl inlägget
Tis 30 aug 2011 16:25

Hej! Tack för komplimangen! :) Klänningen har jag köpt i växjö (småland, kronobergs län) i en butik som heter Singoalla, märket på klänningen är av deras egna så det är inget speciellt. Den kostade 4900 att köpa och 3000 att hyra :)
www.singoallabrollop.se/

hoppas du hittar vad du söker! // Erika


Du är inte inloggad, vilket du måste vara för att kunna skriva i denna gästbok

Logga in här

Annat innehåll

Har du haft en bra påsk

Ja
Nej
Annat
Diskutera frågan

Veckans par

Malin och Andreas, Vagnhärad